Contact

Een telefoontje is zo gepleegd…

Contact is een mooi woord dat uitdrukt dat iets met elkaar in verbinding komt te staan. Voor een lamp is contact essentieel om te kunnen stralen. Op deze pagina een aantal manieren waarop we met elkaar kunnen verbinden. Dit kan door het geven van feedback, een afspraak om kennis te maken, online connectie maken via LinkedIn of doordat wij jou via onze links in contact brengen met interessante informatie.

Kwaliteit is mensenwerk!

Feedback

Het huis van de schilder….

Feedbacksystemen vormen misschien wel dé kern van levende systemen. We hebben feedback nodig om te leven, te zijn en te groeien. Jouw feedback helpt ons om blij te zijn met wat er goed gaat en aan te passen wat beter kan.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

“Feedback is de ontbrekende schakel tussen goed werk en uitstekend werk.”

Kennismaken

Hoe is jullie koffie…?

Ik werkte eens mee aan het project :=x (delen is vermenigvuldigen). Zo werkt het in het onderwijs ook vaak. Door met elkaar knelpunten en oplossingen te delen, kom je samen tot verrassende resultaten.

Ik vind het daarom ook een leuk onderdeel van mijn werk om kennis te maken met nieuwe mensen uit mijn netwerk en gewoon eens te kijken wat er in de ontmoeting kan ontstaan. Ben jij een schoolleider, intern begeleider/kwaliteitscoördinator, kwaliteitsmedewerker of onderwijsbestuurder met goede kop koffie? Laten we dan eens de agenda’s trekken om kennis te maken! Vul onderaan deze pagina het contactformulier in.

TEAM: Together Each Achieves More!

LinkedIn

Puzzel Mij
Volg de bedrijfspagina van Puzzel Mij op LinkedIn en blijf op de hoogte van interessante activiteiten en onderwijskundige blogs.
[Klik hier]

Jelle Admiraal
Maak connectie op LinkedIn om in verbinding te blijven en elkaar ontwikkelen te volgen. Wie weet wat we ooit eens voor elkaar kunnen betekenen.
[Klik hier]

“De kracht van connectie ligt in het delen van ervaringen en het vinden van gemeenschappelijke grond.”

Interessant

Waardeer je kwaliteit
Onderwijskwaliteit en schoolontwikkeling aan de hand van het waarderingskader.

Kracht van verschil
Systeemgericht opleiden en begeleiden in het onderwijs.

Onderwijskennis.nl en Kennisrotonde.nl
Twee websites van de NRO waarop veel onderwijsonderzoek te vinden is.

“Inspiratie is de vonk die ons aanzet tot het verkennen van nieuwe en interessante informatie.”

Verder praten over Puzzel Mij

Fijn om even te klankboorden…

Deze website geeft je een eerste indruk van waar Puzzel Mij voor staat. Vanuit het motto Kwaliteit is mensenwerk! werken wij aan onderwijskwaliteit, onderwijskundig leiderschap en sterke teams. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we daarin voor jouw school/organisatie kunnen betekenen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Kwaliteit is mensenwerk!